Categorieën
Bitcoin

Bitcoin Trader vertegenwoordigt de toekomst van online beveiliging: Twitter CEO

Technisch ondernemer Jack Dorsey beweerde in een recent interview dat Bitcoin Trader en blockchain hoop geven op een mogelijke toekomst van pseudonimiteit.

Jack Dorsey, de CEO van Twitter, sprak over de golf van crypto-gerelateerde Twitter-aanvallen die onlangs in het interview voor het Oslo Freedom Forum werden gezien: Ik waardeer het verschil tussen pseudonimiteit en anonimiteit. Anonimiteit voelt veel willekeuriger, terwijl pseudonimiteit een ingebouwde identiteit is… dat is wat we willen waarderen en dat is wat we uiteindelijk willen beschermen, legde hij uit.

In de crypto-context verwijst pseudonimiteit over het algemeen naar de staat waarin de cryptohandelaren worden geïdentificeerd (halfbekend) aan de hand van hun portemonnee-adressen. De portemonnee-eigenaren daarentegen blijven onbekend en onvindbaar.

Hij ging verder met het maken van vergelijkingen tussen de aard van Twitter en Bitcoin Trader. Hij onthulde: We bouwen de juiste veilige systemen in onze platforms, zodat we vertrouwen kunnen hebben in een onbetrouwbare omgeving. Er zijn veel nieuwere technologieën die hiervoor zorgen. De hele geest van Bitcoin Trader, bijvoorbeeld, is het leveren van een vertrouwd systeem in een gewantrouwde omgeving, namelijk het internet. En die technologieën zullen ons nieuwe mogelijkheden bieden.

In het kielzog van recente crypto-gerelateerde Twitter-aanvallen betoogde de leidinggevende dat veiligheid geen element is dat kan worden geperfectioneerd. Naar zijn mening is veiligheid meer een constante push om 10 stappen voor te zijn op je aanvallers.

Dorsey gebruikte Bitcoin Trader als een voorstelling dat het eigendomsaspect erg belangrijk is. Hij voegde er verder aan toe dat gebruikers op een vergelijkbare manier als bij Bitcoin Trader centrale mogelijkheden moeten hebben voor hun accounts. Bitcoin Trader-gebruikers hebben doorgaans exclusieve toegang tot hun tokens met privé-sleutels en -portefeuilles.

De Twitter-manager wilde ook graag de blokketen toejuichen, met name de aard ervan, d.w.z. transparant en permanent. Blockchain en Bitcoin Trader wijzen naar een toekomst en wijzen naar een wereld, waar inhoud voor altijd bestaat, waar het permanent is, waar het niet weggaat, waar het voor altijd bestaat op elk knooppunt dat ermee verbonden is, benadrukte Dorsey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *